Tvätta & torka

Med Relaxdays produkter blir tvätten lekande lätt

Att tvätta, hänga och torka kläder blir lätt en komplicerad angelägenhet. Är tvättmaskinen för högljudd? Var ska jag hänga upp de blöta kläderna? Och hur ska de tas om hand? För att det hela ska gå så smidigt som möjligt behöver du rätt utrustning – och plötsligt blir det riktigt kul att sköta de dagliga rutinerna i hushållet. Upptäck Relaxdays produkter för att tvätta och torka. Ditt liv kommer att bli så mycket enklare!
Sida
 1. Tvättkorg bambu rund
  Så lågt som
 2. Tvättkorg bambu
  Så lågt som
 3. Klädvikare set om 2
  Så lågt som
 4. Ny
  Fyrkantig tvättkorg
  Så lågt som
Sida

Så ser du fram emot att tvätta dina kläder

Hela vårt sortiment av hushållsartiklar går ut på att förvandla även de tråkigaste sysslorna i hushållet till en upplevelse. Artiklarna är praktiska och mångsidiga, och de kan till och med hjälpa dig att spara en slant! En torktumlare drar exempelvis en hel del el och är därför inte det bästa alternativet vare sig för din plånbok eller för miljön. Men den är utan tvekan snabb och effektiv. Vill du utnyttja torktumlarens fördelar samtidigt som du sänker dina kostnader rekommenderar vi därför att du testar våra torkbollar. Förutom att tvätten skrynklar mindre gör de även att torkningen går snabbare och drar mindre el.
Är du orolig för att störa grannarna när din tvättmaskin centrifugerar högt eller när du behöver sätta på en tvätt på kvällen? Då är vibrationsdämpare något för dig. De hjälper dig att minska tvättmaskinens buller och upprätthålla en bra relation med dina grannar.

Inte alla torkställningar är skapade lika

Beroende på var du vill hänga upp din tvätt finns det olika alternativ som kan passa dig. En torkställning för galgar är lämplig när du vill hänga upp skjortor och blusar för att minska skrynklor. Vill du däremot hänga upp tvätten ute kan du välja en av våra ytsnåla torkvindor. I vårt sortiment finns både modeller med fot och med markfäste. En tvättlina kan hängas upp i princip var som helst och lämpar sig särskilt för smala utrymmen. Men i vår hushållsavdelning hittar du även de klassiska torkställningarna som viks eller dras ut. Eftersom de är flexibla och lätta att stuva undan kan du hänga upp din tvätt i princip överallt – i lägenheten, på balkongen, i trädgården osv.

Praktiska lösningar för att hänga upp tvätten på begränsad plats

Har du ont om plats hemma? Då kan du med fördel välja någon av våra ytsnåla torkställningar. Relaxdays hängande torkställning hängs enkelt upp på elementet och sörjer för att din tvätt snabbt blir varm och torr. Vår praktiska väggtorkställning kan du montera på varje vägg. Den ägnar sig särskilt för små balkonger eller rum eftersom den går att fälla in när du inte behöver den.

Hitta de perfekta produkterna för vårdade och fina kläder

Utforska vårt sortiment av tvätt- och torkartiklar och hitta den perfekta lösningen för ditt hem. Välj en torkställning som passar dig och komplettera ditt köp med någon av våra snygga tvättkorgar eller ett par fina klädnypor. Vill du ha lite extra ordning i garderoben? Då bör du testa våra funktionella vikbrädor som gör det lättare att vika dina kläder. Se dig om i butiken och handla det du behöver nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt