Tvätta & torka

Relaxdays Produkte zum Waschen und Trocknen

Det att tvätta, hänga upp och torka kläder kan fort bli en intrikat angelägenhet. Är tvättmaskinen för högljudd? Var och hur ska jag hänga upp de blöta kläderna? För att det hela ska gå till så smidigt och enkelt som möjligt behöver du den passande utrustningen och helt plötsligt kan det till och med vara kul att sköta de dagliga rutinerna i hushållet. Upptäck Relaxdays‘ produkter för att tvätta och torka nu som kommer att göra ditt liv enklare!
per sida
  1. Så lågt som 250,90 kr
  2. Så lågt som 300,90 kr
  3. Så lågt som 400,90 kr
  4. 600,90 kr
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Så ser du fram emot att tvätta dina kläder

Hela vårt sortiment av hushållsartiklar kretsar kring det att förvandla även de tråkigaste sysslorna i hushållet till en upplevelse. Dessutom är våra små hjälpare praktiska, mångsidiga och kan även hjälpa dig att spara några kronor! En torktumlare till exempel drar en hel del el och är därmed inte direkt bästa valet varken för din plånbok eller miljön. Men den är utan tvekan snabb och effektiv, så om du vill utnyttja torktumlarens fördelar men också spara lite pengar rekommenderar vi att du testar våra torkbollar. De sörjer inte bara för att tvätten inte skrynklar lika mycket utan även för att torkningen drar mindre el eftersom den slutförs snabbare när de är med.
Är du orolig för att störa grannarna när din tvättmaskin centrifugerar högt eller när du behöver sätta på en tvätt på kvällen? Då kan vibrationsdämpare för din tvättmaskin vara det du letar efter. De hjälper dig att reducera tvättmaskinens bråk och förbli vänner med dina grannar. Nedan kan du läsa lite mer om hur du kan hänga upp din tvätt på olika ställen!

Inte alla torkställningar är skapade lika

Beroende på var du vill hänga upp din tvätt finns det olika alternativ som kan passa dig. En torkställning för galgar är lämplig när du vill hänga upp skjortor och blusar på galgar för att minska skrynklar. Som en utomhusvariant kan du välja en av våra ytsnåla torkvindor och sätta upp den i din egna trädgård. I vårt sortiment finns både modeller med fot och med markfäste. En tvättlina kan sättas upp i princip var som helst där det finns väggar att tillgå. Speciellt för smala ytor är det en bra lösning. Men även de klassiska torkställningarna som vikas eller dras ut hittar du i vår hushållsavdelning. Eftersom de kan användas flexibelt och är lätta att röja undan kan du hänga upp din tvätt överallt – både på balkongen eller i lägenheten.

Praktiska lösningar för att hänga upp tvätten på begränsad plats

Skulle du inte ha särskilt många möjligheter för att torka din tvätt i ditt hem kan du med fördel använda dig av våra nyttiga, ytsnåla modeller. Relaxdays‘ hängande torkställning kan enkelt hängas på varje element och sörjer för att din tvätt snabbt blir varm och torr. Vår praktiska väggtorkställning däremot kan monteras vid varje vägg och ägnar sig speciellt för små balkonger eller rum eftersom den går att fälla in när du inte behöver den.

Hitta de perfekta produkterna nu för vårdade och fina kläder

Utforska vårt sortiment av tvätt- och torkartiklar och hitta den ideala lösningen för ditt hem. Välj den perfekta torkställningen och komplettera ditt inköp med en av våra snygga tvättkorgar eller passa på och skaffa några fina klädnypor också. För en särskilt ordentlig garderob testa våra funktionella vikbrädor som kommer att underlätta vikningen av dina kläder. Handla nu!