Förvara & sortera

Tackla kaoset!

För att ta itu med vardagskaoset hemma erbjuder dig Relaxdays praktiska förvaringsväskor, lådinsatser, -indelare och mycket mer. På så sätt kan du fort skaffa dig en överblick och strukturera ditt kaos. Utforska vårt stora sortiment nu.

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Sortera skåp och lådor på ett effektivt sätt

Kaoset bor gärna bakom stängda dörrar: i skåp och lådor råder ofta hejdlös röra. Det sköna är att det inte syns. Hela lägenheten verkar direkt mycket mer ordentlig när allt har röjts undan någonstans, bara det är utom synhåll. Dock blir det svårt sen när man väl behöver något ur skåpet som man har stoppat fullt med saker som egentligen inte hör dit. Det lönar sig att ta sig tiden och ta itu med kaoset på riktigt. Efter du har sorterat dina saker och vet vad du vill behålla och vad som kan ges bort borde du direkt tänka på ett nytt koncept för ditt skåp och dina lådor. Hos Relaxdays hittar du det passande tillbehöret som stöttar dig i det. Med våra förvaringslådor och -väskor får du mycket plats för accessoarer och småsaker. Våra lådinsatser och sorteringslådor lämpar sig för varje rum: oavsett om i köket, sovrummet eller verkstaden – med sorteringslådorna får du struktur i dina lådor. Utforska vårt sortiment nu och hitta den ideala produkten för dina skåp och lådor.

Mer ordning och en bättre överblick i ditt hem

Det är inte alltid lätt att städa: det är svårt att veta var man ska börja och så vet man att det ändå inte kommer se snyggt ut väldigt länge. Relaxdays kan hjälpa dig att göra det hela lite lättare och sörja för ordning som varar. Hur det ska gå till? Med våra praktiska förvaringskorgar, stapelbara lådor, sorteringslådor och transportlådor kan du sortera och säkert förvara både kläder och andra prylar. Vare sig med eller utan lock – våra lådor möjliggör städning på nolltid. S-krokarna och väggförvaringarna låter dig hänga upp sjalar, halsdukar eller jackor och skapar extra förvaringsutrymme i din lägenhet. De olika designer, modeller och färger av våra korgar och andra förvaringslösningar gör dem anpassningsbara till varje stil och rum.

Förvaringslådor och lådinsatser från Relaxdays

Ta dig tiden att städa och strukturera ditt skåp, dina lådor eller dina byråar på nytt med praktiska trådkorgar, lådinsatser eller stapelbara lådor. Upptäck den ideala lösningen som passar till just dig och dina behov och skapa ordning på riktigt i ditt hem!