Hushåll

per sida
  1. Så lågt som 250,90 kr
  2. Så lågt som 190,90 kr
  3. Så lågt som 300,90 kr
  4. Så lågt som 350,90 kr
  5. Så lågt som 400,90 kr
  6. 600,90 kr
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Ordning och reda i hemmet med hushållshjälpare från Relaxdays

Ett stilfullt hem är en sak, men för att vara riktigt fint måste det även hållas rent och ordentligt. Till det hör tråkiga göromål såsom det att tvätta, damma, torka och så vidare. Eftersom nästan ingen har lust att göra dessa arbeten försöker vi att åtminstone göra dem lättare och lite roligare med praktiska och motiverande tillbehör och produkter. Hos Relaxdays hittar du inte bara funktionella hushållshjälpare men även särskilt eleganta produkter som är både snygga och underlättar arbetet.
Speciellt tvättkorgar borde vara tjänliga men även presentabla: modern, klassisk, naturlig eller vintage – hos oss hittar du den ideala tvättförvaringen för varje inredningsstil. Hopfällbara modeller eller modeller med flera fack anpassar sig till dina behov och din livsstil. Olika färger och storlekar gör att du kan hitta din perfekta tvättkorg.
Det är tyvärr inte bara tvätten som behöver göras för att hålla hemmet fint: golv måste rengöras, fönster putsas, damm torkas. Olika Relaxdays hushållshjälpare stöttar dig överallt: här hittar du allt från dammvippar, moppar och fönsterskrapor till hopfällbara hinkar och vaskrensare för att du ska kunna låta hemmet stråla. Med nytt och lämpligt redskap blir det hela ju mycket roligare. Testa nu och dela med dig av dina erfarenheter!

Struktur och ordning utan krångel

Vem har inte varit med om det: familjen anmäler besök med kort varsel och hemmet ser riktigt illa ut. Hektiskt gömmer man allt bakom skåpdörrar och i lådor vilket till slut stökar till det ännu mer och nu behöver man städa ännu längre än vad det hade krävts innan. För att du ska slippa denna stress kan du förebygga med Relaxdays‘ produkter! Här hittar du olika möjligheter och lösningar för att strukturera ditt badrum, vardagsrum, sovrum, hallen, eller även förrådet på ett vettigt sett. Därmed förskonas du både från senare stress och oöversiktligt kaos och är förberedd för varje oväntat besök. Klicka dig genom våra förvaringskorgar, -lådor, -väskor eller stapelbara lådor. Hos oss hittar du även praktiska stegar och pallar för att du ska kunna utnyttja varje hörn i ditt hem. Upptäck även våra lådinsatser som gör att ditt hem är städat inte bara på ytan, men även i minsta lilla låda. Hos Relaxdays finns det alla möjliga hjälpare för ett hem som är jämt städat och fint.