Kontors- & gamingstolar

Var snäll mot din kropp och unna dig den perfekta kontorsstolen

Långa dagar vid skrivbordet kan fort leda till ryggproblem. En ergonomisk stol kan då vara räddningen: den anpassar sig flexibelt din sittposition och stöttar kroppen. Minska smärtor och spänningar nu med Relaxdays’ kontors- och gamingstolar. Utforska vårt stora sortiment och hitta det som passar för just din kropp!

Vi kan inte hitta några produkter som matchar urvalet.

Äntligen den perfekta skrivbordsstolen

Efter några timmars arbete liknar sittpositionen ofta ett formlöst, krokigt hängande framför skrivbordet snarare än ett upprätt sittande. Kvittot kommer sedan inte sällan i form av smärtor i nacken, axlarna och ryggen. Utsätter man sin kropp för detta dagligen kan lätta smärtor och spänningar fort bli till långvariga problem och även sjukdomar. Därför borde man vara särskilt mån om valet av kontorsstolen. En perfekt skrivbordsstol kan nämligen förebygga sådana problem och smärtor. Men hur borde den ideala stolen se ut egentligen? Först och främst är höj- och sänkbarhet ett måste. På så sätt kan du anpassa stolen till ditt skrivbord och din längd. Även arm- och ryggstödet borde vara justerbara så att stolen förblir flexibel nog för att följa dina olika positioner. Det absolut bästa är en ergonomisk stol eftersom dessa anpassar sig perfekt din sittposition och stöttar hela din kropp. Det sörjer inte bara för fantastisk komfort utan du undgår även jobbiga smärtor. Hos Relaxdays hittar du ergonomiska kontorsstolar i olika färger såsom grått, vitt, rött eller violett och du kan även välja bland olik modeller beroende på din inredningsstil och -smak. Upptäck din perfekta skrivbordsstol hos oss nu.

Ta spelet till en ny level med Relaxdays

Gillar du datorspel och händer det att du sitter och spelar under en längre period? Då behöver du en passande gamingstol från Relaxdays! Våra stolar erbjuder ideal komfort och skonar ryggen med ergonomiska ryggstöd. Stolarna är rörliga och vridbara så att du kan enkelt byta position och ge hundra procent i varje game. Gamingstolarnas moderna design erinrar om flotta sportsäten och är ett rejält blickfång för din lägenhet. Självklart kan både sätet och armstöden justeras i höjden och låter sig därmed anpassas perfekt till din sittposition. Relaxdays‘ gamingstolar är utrustade med tygklädslar i hög kvalité och finns i olika färger. Dessutom är de lättvårdade och slitstarka. Nu står inget i vägen för en lång natt fylld med spel!

Handa Relaxdays‘ kontors- och gamingstolar på nätet

Upptäck nu den perfekta stolen för ditt hem eller ditt kontor. Beställa direkt på nätet hos Relaxdays och få din nya favoritstol levererad hela vägen hem till dörren.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.