Datortillbehör

Mångsidigt datortillbehör från Relaxdays

Speciellt i dagsläget är det viktigt att skapa en praktisk arbetsplats hemma där du både trivs och kan arbeta effektivt. Särskilt när du har lite plats till ditt förfogande och det inte finns möjlighet för ett mäktigt skrivbord kan vårt datortillbehör hjälpa dig att utnyttja och organisera utrymmet som finns så effektivt som möjligt för att du ska kunna skapa en gynnsam arbetsmiljö. Beställ det passande datortillbehöret nu hos Relaxdays!

Hur du inreder din perfekta arbetsplats

När du ska välja rätt datortillbehör spelar det naturligtvis en stor roll vilken typ av dator du ska arbeta med och vilken typ av arbetsplats du har till ditt förfogande. Arbetar du med en stationär dator har du troligtvis redan ett skrivbord. Eventuellt har du dock allt mindre plats på detta bord eller så behöver du bordet för andra syften då och då. I sådana fall kan du med fördel använda dig av våra monitorstativ. En sådan hjälper dig inte bara att justera skärmens höjd utan skapar även välbehövligt utrymme för att förvara till exempel tangentbordet eller viktiga dokument.
Om du använder en bärbar dator har du eventuellt valt att inte ha ett dedikerat skrivbord, kanske för att det inte finns plats, kanske för att du helt enkelt inte behöver det. Nu när hemmakontoret har blivit allt vanligare kan det dock bli en utmaning att jobba hemifrån hela tiden. Då kan våra laptopkuddar och laptopbord vara en välkommen hjälp. Med en laptopkudde eller ett hopfällbart laptopbord kan du enkelt och bekvämt jobba i hela din lägenhet – i sängen, på soffan eller till och med på balkongen. Med datorn i knät blir det att arbeta, handla och surfa mycket mer avkopplande. Med laptopstället eller sängbrickan sörjer du för den ideala vinkeln medan våra ergonomiska laptopkuddar främjar en bättre hållning. Våra laptopbord som kan justeras i höjden tar upp mycket lite plats och låter sig anpassas till din längd. Som omväxling kan du så jobba på stående fot eller justera bordet så att det går att jobba från soffan eller sängen för att ersätta kontorsstolen. De flesta av våra laptopbord kan vinklas och kan även användas av dig som är vänsterhänt.

Praktiskt tillbehör för din dator i moderna designer

Hos oss kan du välja det ideala datortillbehöret som till och med passar till din inredning och smak. Våra laptopbord finns både med en bordsskiva i trä och en stålfot, som en kombination av MDF och metall eller helt och hållet i bambu. Våra skärmstativ däremot finns i stål, metall, glas eller MDF medan laptopkuddarna tillverkas i skumgummi och plast eller i tyg och bambu. Med avseende på färgerna har vi också ett mycket stort urval. Välj bland vitt, svart, naturlig bambu, rosa eller blått.
Letar du efter fler datortillbehör erbjuder vi hos Relaxdays även stilfulla, svarta musmattor såväl som filtväskor och laptopfodral. Även dessa är tillverkade i filt och de möjliggör en enkel och smidig transport av din bärbara dator. De praktiska filtväskorna kan du använda för att förvara musen, kablar m. m.

Handla skärmstativ, laptopkuddar, musmattor m. m. nu!

Oavsett vilken produkt du väljer – hos Relaxdays hittar du tillförlitligt datortillbehör för en flexibel användning i vardagen. Du har fortfarande öppna önskningar kring arbetsplatsen? Utforska då även våra produkter i kategorierna skrivbordsorganisation eller kontorsmaterial, våra anslagstavlor & tavlor såväl som skrivbord. Handla nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt