Hemmakontor

Jobba produktivt hemifrån

Senast sedan corona har det blivit vanligt att jobba hemifrån. Och visst är det skönt att slippa pendlingen, kunna sätta på en tvätt emellanåt och ha nära till kylskåpet? Men vad som låter som en dröm för många anställda ställer oss även inför flera utmaningar. Främst gäller detta arbetsplatsen, som måste vara både ergonomisk och skön. Att arbeta från sängen eller soffan kan låta mysigt, men skadar ryggen och hållningen på sikt. Dessutom behöver man resa sig varje gång pennor, dokument eller skrivblocket är utom räckhåll. Då är ett skrivbord med praktiska förvaringslösningar ett betydligt bättre alternativ. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta arbetsplatsen: kontorsstolar, skrivbordstillbehör, laptop- och skärmställ, anslagstavlor och mycket mer. Anpassa arbetsplatsen efter dina behov och arbeta mer produktivt hemma!

Säg hejdå till skrivbordskaos

Oavsett om du jobbar på kontoret eller hemifrån så tenderar osorterade pappersark och dokument, pennor, post it-lappar, kablar, böcker och tallrikar att hopa sig på skrivbordet. Snart råder det gränslöst kaos. För att undvika detta behövs en översiktlig struktur, och detta åstadkommer man lättast med skrivbordstillbehör. Med brevfack och brevställ kan du sortera dina papper rätt från början, med kabelgömmor och kabelkanaler gör du dig av med kabelkaos och med lådinsatser kan du skapa ordning i lådor och skåp. Men det finns även en universallösning: våra skrivbordsorganisatörer. Med sina integrerade pennhållare, brevkorgar och fack för kuvert, suddgummin och lappar gör de skrivbordskaoset snart till ett minne blott!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.