Flaskor & glas

Flaskor och glas för din hemmabar

Planerar du en mysig kväll på tu man hand på balkongen? Eller kanske en stor trädgårdsfest med dina vänner? Oavsett vilket är det viktigt att ha passande glas och dryckesbehållare i hemmet. Utforska Relaxdays värdiga och stilfulla lösningar och servera dina gäster egenblandade cocktails och smarriga fruktjuicer. Ta dig en titt på vårt stora sortiment nu!

Imponera på dina gäster med originella flaskor och glas

Det spelar ingen roll om det är en varm eftermiddag om sommaren eller en kall vinterkväll – gemensam tid med våra nära och kära krönt med god mat och dryck är alltid något underbart. Bjud dina gäster och familjen på utsökta rätter serverade på eleganta serveringsfat och komplettera upplevelsen med passande drinkar i enastående flaskor och glas. Använd dessa för att servera dina vänner iskalla kreationer med fruktjuice, exklusiv whisky, kraftiga longdrinkar eller shots. När du köper sådana flaskor och glas bör du vara noga med att de har en klar och transparent färg och håller en hög kvalité. Bara sådana produkter garanterar njutning under lång tid och tål regelbunden rengöring.

Dryckesdispensrar, longdrinkglas och mer – dessa flaskor och glas kan du hitta hos oss

När du ska välja rätt flaskor och glas kommer det först och främst an på vad det är du ska servera och hur mycket du har tillagat. Nedan har vi listat för dig vilka produkter som finns i vår nätbutik och vad du kan använda dem till:

  • Longdrinkglas: Relaxdays‘ longdrinkglas i den klassiska cylindriska formen lämpar sig perfekt för att servera longdrinkar, cocktailkreationer eller även juicer. Glasen kan diskas i maskin och finns i set om 12 men du kan även välja set om 24 eller 48.
  • Pluntor: Relaxdays pluntor består av rostfritt stål och är delvis dekorerade med konstläder. I en plunta kan du ta med dina favoritdrycker överallt eller ge bort dem som roliga present till vänner eller familjen. Du kan välja en kompakt plunta som rymmer 200 ml eller så tar du XXL-varianten som rymmer hela 1,8 liter. Även våra pluntor finns i praktiska set.
  • Shotglas och snapsglas: ett särskilt blickfång är Relaxdays‘ shotglas i provrördesign som till och med står i en cool provrörshållare. Använd dem för skojiga festspel eller också som rolig present. Du kan dock även beställa stilrena snapsglas i set hos oss.
  • Dryckesdispensrar: särskilt på varma dagar blir man fort törstig. För att du inte ska behöva springa fram och tillbaka till köket för att hämta påfyllning för dina gäster och dig finns det praktiska och snygga dryckesdispensrar: de stora glas i retro- eller syltburkdesign är försedda med en tappkran och kan mestadels diskas i maskin. På grund av locket förblir dina drinkar fräscha och skyddas mot insekter. Somliga modeller har en extra insats för frukt, andra säljs i set tillsammans med passande dricksglas. Relaxdays‘ dryckesdispensrar finns i storlekarna 3,5, 4, 5, 5,5 och 6 liter.
Utöver dessa glas och flaskor hittar du i denna kategori även regelbundet whisky-set med högklassiga karaffer eller Moscow Mule muggar.

Handla snapsglas, pluntor m.m. hos Relaxdays nu

Väck beundran hos vänner och familj under gemensamma kvällar och var en värd som vet hur man imponerar på sina gäster. Om du letar efter ytterligare utrustning för din hemmabar utforska även våra flaskhyllor, bar- och vinaccessoarer såväl som våra barmöbler. Beställ nu och få fri frakt hos Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt