Flaskhyllor

Estetiska flaskhyllor för ditt hem

Hos Relaxdays hittar du praktiska hyllor för vin- och dryckesflaskor. På så sätt kan du förvara dina flaskor stilfullt och utrymmessnålt i olika designer och stilar. Klicka dig genom de olika storlekar, former, färger och material av våra flaskhyllor nu och hitta hyllan som passar perfekt till ditt hem.

Sida
 1. Vinställ bambu
  Så lågt som
 2. Ny
  Stor vinhylla
  Så lågt som
 3. Vinställ 8 flaskor
  Så lågt som
 4. Ny
  Stort vinställ i bambu
  Så lågt som
Sida

Praktiska hyllor för vin- och dryckesflaskor

Istället för att låta dina vinflaskor stå planlöst lite överallt borde du hellre utrusta dig med en snygg flaskhylla. På så sätt blir det inte bara mer prydligt hemma men du gör dessutom något bra för dina viner. Genom den lutande positionen vinerna förvaras i i hyllan hålls flaskkorken fuktig. Det betyder att vinet lagras lufttätt och bibehåller sina aromer. Dessutom utgör en vinhylla en mycket stilfull förvaringslösning för dina viner och ett blickfång i ditt hem. Relaxdays‘ vinhyllor finns i många olika, snygga varianter: du kan förvara mellan 5 och 30 flaskor i hyllorna. Om du väljer naturlig bambu eller varmt trä skapar du en hemtrevlig känsla. Flaskhyllorna i metall däremot passar till en modern inredningsstil. Hitta den passande hyllan för din vinsamling nu!

Skapa intressanta blickfång med flaskhyllor

Oavsett om det är vin, bubbel, gin eller till och med juice och läsk – ofta buteljeras drycker i mycket speciella och eleganta flaskor. Istället för att gömma dem bakom köksluckor, i skafferiet eller i källaren kan du utnyttja dessa små konstverk för att sätta intressanta accenter i ditt hem. Flaskhyllor är ett bra val för att iscensätta dina flaskor och hos Relaxdays kan du välja mellan diverse olika modeller. Vi erbjuder både hyllor som är formade som en pyramid, bågformiga hyllor, halvrunda hyllor och rektangulära skåp – hos oss hittar du alltså många olika modeller i olika material för att hitta just den hyllan som passar din inredning. Ett särskilt blickfång är våra flaskhyllor med integrerad glashållare. Här kan du förvara dina glas och flaskor på ett och samma ställe och alltid ha dem inom räckhåll.

Handla flaskhyllor hos Relaxdays nu

Få nya accenter i ditt hem och beställ din enastående flaskhylla från Relaxdays redan idag. Hos oss får du fri frakt och din beställning kommer hem till dig bara inom några dagar. Passa på nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt