Paraplyställ

Relaxdays‘ paraplyställ – rustad för alla väder

När en oväntad regnskur överraskar dig är det alltid bra att ha ett paraply nära till hands och sedan en plats där ditt dyblöta paraply får torka i fred. Här kan Relaxdays‘ högklassiga paraplyställ vara en stor hjälp. Förvara alla dina paraplyer på ett snyggt och ordentligt sätt och få samtidigt ett enastående blickfång för entrén. Utforska vårt sortiment av praktiska paraplyställ nu!

Vi kan inte hitta några produkter som matchar urvalet.

Därför behöver du ett paraplyställ i din hall

Vi känner dem från mor- eller farmors villa eller så har vi sett dem på jobbet. På många håll hör paraplyställ till hallinredningen liksom dörrmattor. De är både praktiska och snygga och integrerar sig perfekt i din entré. I Relaxdays‘ nätbutik hittar du med säkerhet den passande modellen som passar perfekt till din garderob och skohylla. Har du tänkt att ge hela din hall en makeover kan du även hitta alla möbler och accessoarer du behöver hos oss och beställa dem hem direkt.
Ett paraplyställ ska inte bara förvara paraplyerna men även få dem att torka. Många av våra modeller är utrustade för att fånga upp vattnet som droppar från paraplyerna. Dessutom utgör ett paraplyställ även en praktisk förvaring för käppar och dylikt där de kan stå utan att ta upp för mycket plats. På tal om att spara plats: alla våra modeller är mycket kompakta och passar utan problem i varje hörn i ditt hem. Till och med Relaxdays‘ XL paraplyställ tar ej upp mycket plats så att även dessa får plats i små rum och ändå förvarar ett stort antal paraplyer.

Vårt utbud av paraplyställ för varje smak

Beroende på din inredningsstil och dina personliga preferenser kan du välja ett paraplyställ som passar just dig och din hall. I vår nätbutik finns det något även för den mest speciella smaken. Upptäck stilfulla paraplyställ i metall, bambu, stål, gjutjärn eller rostfritt stål. Beroende på materialet kan du även välja bland olika färger och designer, oavsett om det ska vara rustikt eller modernt. Hos Relaxdays finns det både svarta och vita paraplyställ såväl som den klassiska, silverfärgade designen i rostfritt stål eller den naturliga varianten i bambu. Välj ut din favorit och sätt stilrena accenter i ditt hem.

Beställ paraplyställ på nätet nu hos Relaxdays

Ha dina paraplyer alltid nära till hands och trotsa varje oväder med Relaxdays’ paraplyställ. Säg hej då till våta golv och torka dina paraplyer på ett klokt och snyggt sätt istället. Handla redan idag hos oss, få fri frakt och se fram emot att få dina varor redan om några få dagar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt