Garderober

Hallmöbler för att förvara jackor och accessoarer på ett smart sätt

Få mer ordning och översiktlighet i din hall med Relaxdays praktiska garderobsmöbler. Med våra olika krokar, ställningar och hyllor kan du inreda din hall individuellt och sätta unika accenter. Dessutom gör en bra struktur livet lättare - du slipper slösa tid på att leta efter mössa, paraply och sjal.

Skapa mycket förvaringsutrymme på liten yta

Ibland är det helt enkelt inte tillräckligt med plats i lägenheten. Det står redan saker överallt och ändå blir det mer och mer hela tiden. Därför måste man utnyttja varenda kvadratmeter effektivt, även i hallen. Här kan du skapa extra förvaringsutrymme med klädställningar, kroklister eller hatthyllor utan att använda för mycket yta. Hos Relaxdays hittar du följande garderobsmöbler:

  • garderobskrokar
  • kroklister
  • klädställningar
  • spegelhyllor
  • hatthyllor
Med dessa olika möbler kan du gestalta din hall helt enligt dina föreställningar. På så sätt får jackor, sjalar, väskor och hattar sin perfekta plats och är alltid nära till hands. Utforska vårt stora sortiment nu och hitta dina perfekta hallmöbler.

Aldrig mer kaos i hallen

Ibland är det ont om tid när man ska lämna huset, kanske för att man har försovit sig, glömt tiden eller bara fått en tid med kort varsel. I sådana lägen är det bra att ha ordning och reda hemma, särskilt i hallen, för att snabbt kunna ta på sig jacka, sjal, mössa och vantar. I våra klädställningar med fack kan du sortera dina saker på ett översiktligt sätt. På så sätt vet du alltid var du hittar dina saker. När du kommer hem går det lika enkelt och snabbt att hänga allt på plats igen. Relaxdays hatthyllor och garderobskrokar är enkla att montera och erbjuder extra utrymme för hattar, paraplyer och nycklar. Hitta allt som du behöver för din entré i vårt sortiment.

Handla praktiska garderobsartiklar hos Relaxdays

Beställ en spegelhylla med passande kroklist eller klädställningar nu och gestalta din hall helt enligt dina preferenser. Så uppnår du ordning som håller. Handla bekvämt på nätet nu och få dina varor levererade direkt hem till dörren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt