Hall

Skapa ordning och reda i hemmets mest synliga rum

Hallen är vanligtvis det första man ser när man kommer in i ett hem och därför helt avgörande för det första intryck man får. Därför är det inte konstigt att vi ofta försöker hålla lite extra ordning och reda i hallen. Med våra garderobskrokar, klädställningar och hatthyllor blir detta lekande lätt. Använd dem för att hänga upp familjens ytterkläder, mössor, vantar och nycklar – var sak på sin plats. Smutsen hålls utanför dörren med våra praktiska dörrmattor försedda med individuella budskap som får entrén att se lite roligare ut. Och med våra justerbara skoskåp behöver du aldrig mer snubbla över en skohög: skåpen låter sig anpassas till varje hall, kan byggas ut och om efter behov och rymmer ett stort antal skor. Praktiskt, eller hur?

Den perfekta hallen

Ibland glömmer man tiden och är tvungen att hasta ut genom dörren. Därför borde en hall vara särskilt praktiskt organiserad, så att jackor, skor och nycklar går snabbt att få med. Skorna får du på dig på nolltid med våra praktiska skohorn. Nycklarna finner sin bestämda plats på våra nyckelbrädor och i våra nyckelskåp. Så slipper du slösa tid på att leta efter dem när du ska iväg! Och i våra vikbara sittbänkar eller skobänkar kan du förvara sjalar, mössor eller väskor på lättillgängligt sätt. Fler praktiska prylar för hallen finner du i vårt sortiment. Ta dig en titt nu och inred den perfekta hallen med Relaxdays.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.