Förvaring för kosmetika

Lösningen för kaoset i ditt badrum

Relaxdays‘ sminkförvaringar gör det lätt att hålla ordning och reda i badrummet. Här kan du få plats med och sortera allt från dina läppglanser och penslar till fina smycken och accessoarer för håret. På så sätt har du allt du behöver för din dagliga badrumsrutin nära till hands. Hitta rätt förvaring för din samling nu hos Relaxdays.

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Praktisk förvaring för kosmetika för ditt badrum

När man gör sig i ordning på morgonen innan jobbet kan det fort leda till ett litet kaos i badrummet ibland. Smink och smycken ligger lite överallt som gör det svårt att hitta det du letar efter. Med våra sminkförvaringar kan du lätt förhindra detta: här förvaras alla produkter och föremål nära till hands och ordentligt och du slipper leta efter dem eftersom de får sin fasta plats. Efter de har gjort sitt jobb kan du enkelt röja undan dem igen eftersom de flesta facken är öppna och lättilgängliga. Våra förvaringar i plast är lätta att rengöra och ger ditt badrum en modern atmosfär med sin transparenta design. För en naturlig atmosfär kan du däremot välja bland våra sminkförvaringar i bambu. Vi erbjuder även vita eller svarta modeller. Klicka dig genom vårt stora sortiment och beställ din nya sminkförvaring redan idag.

Få ordning och reda på ditt sminkbord

Här ett hårband, där en kräm – vardagen sprider fort kaos på ditt sminkbord. Speciellt när det är ont om tid fördelas smink och accessoarer över hela bordet. Med Relaxdays‘ smink- och kosmetikförvaringar kan du förebygga oredan. I de olika modellerna kan du ge läppstift, nagellack, penslar och ögonskuggor en fast plats. Olika fack gör det lätt att översiktligt sortera dina produkter. Våra förvaringar med lådor och lock skyddar dina saker dessutom mot damm. Utforska vårt stora sortiment nu och strukturera ditt sminkbord för ordning, reda och översiktlighet. Hitta den perfekta förvaringlösningen för dig och dina artiklar. Hos oss finns det även snygga set som skapar en harmonisk helhetsbild.

Handla praktiskt tillbehör för att förvara kosmetik nu

Oavsett om det är i badrummet eller vid sminkbordet – det är irriterande och tidsödande att leta efter smink och hårspännen. Utrusta dig med en praktisk förvaringslösning från Relaxdays och säg hej då till oreda och kaos.