Badrumstillbehör

Allt som oftast börjar vi vår dag i badrummet. Det är här vi vårdar kropp och hår och snyggar till oss. Det krävs en del tillbehör för våra rutiner i badrummet. För att det inte ska bli kaos, du ska kunna hitta allt så snabbt som möjligt och för att det inte ska saknas något erbjuder vi dig alla viktiga badrumsaccessoarer. Klicka dig genom olika produkter i diverse färger och former och hitta de passande accessoarerna för ditt badrum.

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Den perfekta lösningen för ett städat badrum

Den dagliga kroppsvården sker i olika faser och steg: borsta tänderna, tvätta händerna, vårda ansiktet och håret. För alla dessa små, dagliga rutiner behöver man några hjälpmedel. Hos Relaxdays hittar du ett stort sortiment av olika tillbehör för badrummet som både underlättar de dagliga rutinerna och skapar ordning i badrummet. Hårborstar, näshårstrimmrar, tandtrådsbyglar och tandpetare vårdar ditt yttre. Fler tillbehör såsom bomullspads, tvål eller bomullstops kan du enkelt organisera och förvara med våra badrumsaccessoarer. Hos oss hittar du också lådor för ansiktsservetter eller tabletter. För tvål, bomullspads och -tops har vi smarta lösningar med, såsom praktiska dispenser och skålar. Hitta den perfekta förvaringen för dina saker och tillbehör nu och säg hej då till kaoset i badrummet.

Badaccessoarer för varje inredningsstil

Varje badrum är unik. Somliga gillar det coolt och modernt, somliga föredrar varma färger eller materialer som trä. Även industrial- eller vintage-stilen återfinns i somliga badrum. Hos Relaxdays hittar du precis de rätta accessoarerna för ditt badrum och din smak. Våra tvålkoppar och -fat hittar du till exempel i antik stil av gjutjärn i olika färger såsom nobelt silver, brons eller vit. Tvålfaten i bambu däremot passar mycket väl i en mer naturlig inredning. Även Relaxdays‘ tvålpumpar passar till varje badrum. De automatiska modellerna är särskilt moderna, såväl som våra modeller i rostfritt stål. För en gnutta lyx och originalitet rekommenderar vi vår tvålpump i konstgjord sten. Om du hellre vill köpa allt-i-ett har vi praktiska badrumsset som består av tandborstmugg och – hållare, tvålpump och -kopp. Klicka dig genom vårt sortiment nu och inred ditt badrum helt enligt dina egna föreställningar och önskemål.
Oavsett om du letar efter en smink- eller rakspegel, efter en näshårstrimmer eller efter stilfulla tvålkoppar – du hittar det du letar här. Upptäck passande set eller enstaka artiklar för ditt badrum och köpa hem nytt och spännande tillbehör.